Dansinstruktör sökes till Stockholm för HT23

Har du erfarenhet från K-pop dans och är intresserad av att lära andra koreografier till Kpop låtar? Vill du träffa andra roliga kollegor som delar samma intresse? K-dance by Kpop Nonstop (KNS) söker just nu danslärare till Stockholm för att joina vårt team avseende våra dansklasser K-dance by KNS höstterminen 2023. Klasserna hållas kvällstid under vardagar eller under helger, 1 gång i veckan i 14 veckor. Vi söker dig som har dansat kpop länge, har en positiv attityd och vill lära andra människor att dansa.

Läs mer om K-dance by KNS:

https://www.kpopnonstop.com/om-oss/

Dina arbetsuppgifter kommer innehålla:

  • Leda 14 danslektioner, lära ut Kpop Koreografi
  • Hjälpa till med enstaka marknadsföring lokalt

Kpop Nonstop ansvarar för allt administrativt arbete kring dansklasserna. Som danslärare hos oss ligger ditt fokus på att dansa och lära ut koreografi.

Arbetet sträcker sig över hösten 2023 med möjlighet till förlängning.

Ersättning:

Du får timlön för alla danslektioner, samt timlön för förberedande arbete.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från att dansa Kpop (Erfarenhet som danslärare eller medlem i en kpop cover-grupp är meriterande)
  • Är positiv och har ett glatt humör

Är du intresserad? Maila oss då med en intresseanmälan till dance@kpopnonstop.com tillsammans med ett CV, ett videoklipp på när du dansar Kpop och ett personligtbrev på max 1 sida där du berätta lite mer om dig själv och varför du är intresserad av tjänsten. Går du vidare kommer vi kontakta dig för en intervju. Rekrytering sköts löpande och tjänsten tas ner när den tillsätts.  Lycka till önskar vi på Kpop Nonstop!