FAQ

 

Hittar du inte din fråga, eller får du inte rätt svar? Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så hjälper vi dig!

Hur gammal ska jag vara för att anmäla mig?

Du måste vara 13 år eller äldre för att delta på våra klasser.

Hur anmäler mig till en kurs?

Går du hos oss under nuvarande termin kommer vi att mejla ut en förköpskod strax efter Final Showerna. Platserna under förköp reserveras till nuvarande deltagare under 2 veckor och lediga platser släpps sedan till allmänheten.

Är det däremot första gången du tar våra klasser hos oss kan du anmäla dig under perioden för allmän försäljning.
Släppet sker oftast under januari inför vårterminen och sent juni/tidigt juli inför höstterminen.

Du kan gå in på anmäl dig i webbshopen och skriv upp dig på en tillgänglig och behörig kurs!

Kan jag komma och testa på en kurs?

Tyvärr kan vi inte erbjuda prova-på på själva kurserna. Det beror på att våra kurser är uppbyggda av block, där hela klassen lär sig en hel koreografi tillsammans med positioner och formationer. Om du vill komma och prova hur det är att dansa med oss kan du istället komma på våra öppna hus och workshops! Om du vill att vi meddelar när vi arrangerar dessa kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev under fliken ”Kontakta Oss”.

Hur vet jag vilken nivå jag ska anmäla mig till?

Är det första gången du dansar med oss kan det vara bra att börja med Nivå 1 eller Nivå 2, då vårt upplägg med formationer och positioner samt koreografi kan skilja sig mot andra dansklasser. Har du dansat mycket tidigare kan en högre nivå passa bättre. Du kan läsa mer om vad varje nivå innebär under fliken “dansklasser”. Är du fortfarande osäker kan du delta på våra öppna hus och testa hur det känns att dansa med oss!

Hur byter jag klass inför nästa termin?

Om du redan går hos oss just nu vet du redan att vi släpper våra kurser under två tillfällen: förköp och allmän försäljning.

Vill du fortsätta i samma kurs som du går i till nästkommande termin kan du säkra* din plats under förköpet. Platserna under förköp reserveras till nuvarande deltagare under 2 veckor och lediga platser släpps sedan till allmänheten.

Vill du byta kurs till nästa kommande termin, tex. om du går på Ons Josefin N2 under VT23 och vill byta till Lör Millian N2, kan du säkra din plats under allmän försäljning.

Är du osäker om du lyckas få en plats i den nya klassen rekommenderar vi följande:

  1. Anmäl dig till din gamla klass, tex. Ons Josefin N2, till kommande termin under förköpet via webbshopen.
  2. När den allmäna försäljningen släpps kan du gå till webbshopen igen och anmäla dig till den nya kursen, Lör Millian N2, som du vill gå på.
  3. Går köpet igenom kan du mejla in ett ärende till oss. Observera att du behöver mejla in inom 14 dagar från köpet av Ons Josefin N2 och för att kunna använda dig av ångerrätten.

Vid frågor och fudneringar, mejla oss gärna på dance@kpopnonstop.com.

*För att säkra din plats behöver du köpa kursen på vår webbshop. Vi tar inte emot beställningar och kan inte heller garantera din plats via mail. 

Jag anmälde mig till fel klass, hur gör jag?

Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig!

Det finns inga platser kvar på den klass jag vill gå på. Vad kan jag göra?

Det kan vara så att andra deltagare slutar eller byter grupper under terminens gång, mejla oss på dance@kpopnonstop.com med kursen som du är intresserad av så kan vi hjälpa dig vidare!

Terminen har redan börjat, kan jag anmäla mig till en kurs ändå?

Eftersom kurserna är uppdelade i olika block (ett block per dans), så kan du hoppa in i samband med att ett nytt block börjar. Beroende på om det finns platser kvar i kursen och när du vill anmäla dig har du flera chanser under terminen att hoppa in i klassen. Du kan se de klasser som fortfarande har platser kvar i vår shop och det står då vilka block som är kvar av terminen.

Betalningsvillkor - Terms & Conditions

Våra betalningsvillkor accepterades vid köp av en eller flera av våra kurser i vår webbshop. Detta skedde när du fyllde i rutan för våra Terms and Conditions.

Du kan läsa mer om våra betalningsvillkor här.

Vad har K-DANCE by KNS för riktlinjer?

Du hittar våra förhållningsregler här.