FAQ

Hittar du inte din fråga, eller får du inte rätt svar? Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så hjälper vi dig!

Du måste vara 13 år eller äldre för att delta på våra klasser.

De som deltagit på terminen innan har förtur på nästa termins kurser under två veckor, och sedan släpps platserna för alla andra som vill anmäla sig. Platserna släpps för de tidigare deltagarna efter avslutningsshowen ägt rum, antingen i slutet av december/början på januari (inför vårterminen), eller i slutet av maj/början på juni (inför höstterminen).  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att bli meddelad när nästa termin släpps! Formulär finns under sidan ”Kontakta Oss

Det kan vara så att andra deltagare slutar eller byter grupper, så mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig! 

Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig! 

Eftersom kurserna är uppdelade i olika block (ett block per dans), så kan du hoppa in i samband med att ett nytt block börjar. Beroende på om det finns platser kvar i kursen och när du vill anmäla dig har du flera chanser under terminen att hoppa in i klassen. Du kan se de klasser som fortfarande har platser kvar i vår shop och det står då vilka block som är kvar av terminen.

Är det första gången du dansar med oss kan det vara bra att börja med Nivå 1 eller Nivå 2, då vårt upplägg med formationer och positioner samt koreografi kan skilja sig mot andra dansklasser. Har du dansat mycket tidigare kan en högre nivå passa bättre. Du kan läsa mer om vad varje nivå innebär under fliken “dansklasser”. Är du fortfarande osäker kan du delta på våra öppna hus och testa hur det känns att dansa med oss! 

Tyvärr kan vi inte erbjuda prova-på på själva kurserna. Det beror på att våra kurser är uppbyggda av block, där hela klassen lär sig en hel koreografi tillsammans med positioner och formationer. Om du vill komma och prova hur det är att dansa med oss kan du istället komma på våra öppna hus och workshops! Om du vill att vi meddelar när vi arrangerar dessa kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev under fliken ”Kontakta Oss”.

När accepterade jag dessa villkor?
Du accepterade våra villkor när du köpte våra lektioner. Du markerade rutan under Term and Conditions när du köpte i vår webbshop.

Du kan läsa våra betalningsvillkor i sin helhet här.