FAQ

Hittar du inte din fråga, eller får du inte rätt svar? Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så hjälper vi dig!

Hur gammal ska jag vara för att anmäla mig till en kurs?

Du måste vara 13 år eller äldre för att delta på våra klasser.

När släpps platserna inför nästa termin?

De som deltagit på terminen innan har förtur på nästa termins kurser under två veckor, och sedan släpps platserna för alla andra som vill anmäla sig. Platserna släpps för de tidigare deltagarna efter avslutningsshowen ägt rum, antingen i slutet av december/början på januari (inför vårterminen), eller i slutet av maj/början på juni (inför höstterminen).  

Det finns inga platser kvar på den klass jag vill gå på. Vad kan jag göra?

Det kan vara så att andra deltagare slutar eller byter grupper, så mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig! 

Jag anmälde mig till fel klass, hur gör jag?

Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig! 

Terminen har redan börjat, kan jag anmäla mig till en kurs ändå?

Eftersom kurserna är uppdelade i olika block (ett block per dans), så kan du hoppa in i samband med att ett nytt block börjar. Beroende på om det finns platser kvar i kursen och när du vill anmäla dig har du flera chanser under terminen att hoppa in i klassen. Mejla oss på dance@kpopnonstop.com så kan vi hjälpa dig! 

Hur vet jag vilken nivå jag ska anmäla mig till?

Är det första gången du dansar med oss kan det vara bra att börja med Nivå 1 eller Nivå 2, då vårt upplägg med formationer och positioner samt koreografi kan skilja sig mot andra dansklasser. Har du dansat mycket tidigare kan en högre nivå passa bättre. Du kan läsa mer om vad varje nivå innebär under fliken “dansklasser”. Är du fortfarande osäker kan du delta på våra öppna hus och testa hur det känns att dansa med oss!